Fietsfotozoektocht

Fiets foto zoektocht 2017. Een leuke activiteit die kan je doen met je hele gezin. Ook niet  leden van KWB kunnen deelnemen.

Alle foto’s van deel 1 staan in volgorde vanaf het startpunt. Dus foto 1 is de eerste plaats waar moet gezocht worden, foto 2 de volgende enz….

Bij elke vindplaats van deel 1 hoort er een andere foto van deel 2. Deze (van deel 2) staan uiteraard niet in volgorde.  Op een afstand van max 25m van de positie op straat moet je nu beginnen te zoeken.  Mogelijk moet je een beetje terug of wat verder.  Als er een zijstraat is kan zelfs daar nog iets te vinden zijn, achterzijde van bv kapelletjes moeten ook bekeken worden… deze foto’s zijn niet altijd van op straat zichtbaar. Privé domein wordt echter niet betreden.

De 25 meter is wel in vogelvlucht!!!

Het voordeel van deze formule bestaat erin dat je niet meer verplicht bent om de hele ronde opnieuw te doen als je een bepaalde foto niet gevonden hebt.  Heb je bv foto 11 niet dan begin je gewoon vanaf plaats nr 10 tot je aan foto 12 bent gearriveerd. Daar tussen moet de 11 te vinden zijn. De prijs blijft hetzelfde als de laatste jaren nl 2,5 euro per exemplaar en ook de verkoopplaatsen zijn zoals steeds bij:

Café De Kring; G.Gezellelaan

Klaus Neumann; Mispad 10

Ludo Deleux; Koerselsebaan 148

Michel Truyers; Schootstraat 172

Stefan Aerts; Noordberm 4

Opgelet;

Verdwenen foto.

Badkuipen die al jaren in een wei staan, je neemt er dan eens een foto van voor een zoektocht, je laat alles drukken en dan bij de eerste rit! Kuip weg!

Dat is wat we met foto 4 van de fotozoektocht aan de hand hebben, niet meer te vinden. Deze was te combineren met foto MM.

Foto 4 Foto MM

De hoofdprijzen die er dit jaar te winnen zijn; 

Klik op de foto's om te vergroten

Expressomachine  

         

Cupcakebakmachine

Waterkoker

Rijstkoker

Broodtoaster

Weegschaal

Date: 
zaterdag, 24 juni, 2017 - 17:00