Welkom bij KWB Heusden-centrum

Proficiat, je bent er bij! Misschien wel overwogen, misschien eerder toevallig, misschien omdat je het echt graag wil. Wat de reden ook is, je bent welkom! Welkom om samen KWB te maken, welkom om te verenigen. Want dat is wat we in KWB doen, mensen samenbrengen, gewone mensen, arm én rijk, jong én oud, man én vrouw, dichtbij én veraf.

We beleven samen gewone , betaalbare en leuke activiteiten op meer dan 600 plaatsen in Vlaanderen en Brussel. En hiervoor zetten we ons elke dag in met zo'n 8000 vrijwilligers, ondersteund door enkele beroepskrachten. Waaom? Omdat samen leuker is dan alleen, omdat mét beter is dan tegen, omdat praten met leuker is dan praten over. Zo geven we vorm aan de samenleving, elke dag opnieuw met jaarlijks 13.000 activiteiten en nog meer intense contacten.

We vewennen je graag iedere maand met een verzorgd tijdschrift, met héél wat ledenvoordelen, en tal van bijkomende sportieve , culturele of educatieve initiatieven. Je komt het allemaal in deze brochure te weten.

Ik ken jou nog niet, misschien ontmoet ik jou nooit, maar misschien ook wel, leer ik jouw naam kennen en word je mijn beste vriend(in) . Kijk, we hebben al iets gemeenschappelijk! Welkom bij KWB  Heusden-centrum. Voel je er snel thuis en schrijf mee ons verhaal op weg naar een warmere samenleving, want daar draait het er bij KWB om.

Vital Coels

Schaapsweg 92

3550 Heusden-Zolder

tel : 0472/638622

email :vital.coels-bleux@telenet.be

Wens je het inschrijfformulier af te drukken en met balpen in te vullen om zo aan een bestuurslid af te geven, dit kan ook

 

Door lid te worden, ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

KWB lid worden