Filmnamiddag

ZATERDAG 11 NOVEMBER 2017 om 15u30

Zaal Roxytheater Koersel

Omdat we dit jaar met een dikke kaskraker zitten is er een voorverkoop voorzien. Formule en prijs blijven onaangetast in voorverkoop. Kaarten zijn waarschijnlijk ook nog aan de kassa verkrijgbaar. De programmatie kan na het drukken van de Leeft eventueel nog aangepast worden.  Dit is op 3 november definitief geweten.

Kaartenvoorverkoop op  woe-don-vrij  8-9-10 november van 17 tot 20 uur bij Alain Poorthoevestraat  4/1 GSM: 0474 74 91 54. B.jans@telenet.be  Breng gepast geld mee in een envelop voor een vlotte afhandeling.

KWB-prijs = 8 euro = film, 2 drinks, tombola in voorverkoop

KWB-prijs = 10 euro aan de kassa

FILM én PRESTIGIEUZE TOMBOLA 2017 na de film in de bar 15u30: 'Het tweede gelaat', de nieuwste speelfilm van Jan Verheyen, gaat op 14 oktober in wereldpremière op het Chicago International Film Festival. 'Het tweede gelaat' zal er worden vertoond onder de Engelse titel 'Control'

'Het tweede gelaat' is een politiethriller en tevens het sluitstuk van een drieluik rond het speurdersduo Vincke en Verstuyft, gebaseerd op de romans van Jef Geeraerts. De vorige twee films uit de reeks, 'De zaak Alzheimer' en 'Dossier K' waren met respectievelijk 750.000 en 425.000 bezoekers grote successen aan de bioscoopkassa.

In 'Het tweede gelaat' gaat de ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen de commissarissen Vincke en Verstuyft door diepe dalen wanneer ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier.

16u15  Sinterklaas en het gouden hoefijzer met Jaak Van Assche en Walter De Donder.

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard Amerigo mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel verliest Amerigo één van zijn hoefijzers. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar gouden hoefijzers. Zonder de magische hoefijzers kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet doorgaan..

Date: 
Saturday, 11 November, 2017 - 15:30