Geestig leuk

Kwb geestig leuk woensdag 24 oktober


 
Kom die woensdag tussen 14u00 en 16u00 mee pompoenen snijden voor een supergriezelige Halloweentocht of om aan je voordeur te plaatsen. We geven je een aantal tips om van jouw pompoen de knapste te maken!
...een gezinsactiviteit bij uitstek (kinderen vanaf zes jaar)
Op de activiteit ‘kwb Geestig Leuk’ leer je hoe je een mooie, griezelige of leuke uitgeholde pompoen op een veilige manier kan maken. Je maakt samen met je kind of kleinkind een lichtgevende pompoen met een demonische lach of een andere figuur of tekening, laat je fantasie de vrije loop. Je kan ook aan de slag met één van de vele sjablonen die beschikbaar zijn. Hoe je een pompoen goed uitholt, de tekening op de pompoen overzet, dit mooi kan uitsnijden, en je pompoen zo goed mogelijk bewaart … leer je en doe je vooral op ‘kwb Geestig Leuk’. Deze activiteit is de ideale doe-activiteit voor het hele gezin! Met alle restjes kan je nog lekkere pompoengerechten maken ook maar dan moet je wel een emmertje met deksel of een waterdichte plastic zak meebrengen. Maak jij de mooiste, de griezeligste of de leukste pompoen? Onze fotograaf zal graag jou en je pompoen fotograferen en op onze website plaatsen, ook de jaarlijkse groepsfoto mag zeker niet mankeren.


Om praktische redenen vragen we wel dat ieder deelnemend kind vergezeld is van een volwassene. Pompoenen, zaagjes en lepels zullen beschikbaar zijn.
Houd er rekening mee dat het aantal kinderen dat kan inschrijven beperkt is tot 15, samen met de begeleidende volwassene zal ons lokaal dan meer als genoeg gevuld zijn. Dus zeker niet te lang wachten met inschrijven.
  Wij vragen voor kwb leden een deelnameprijs van vijf euro per gebruikte pompoen (ook voor de begeleiders). Kinderen en begeleiders die niet lid zijn van kwb betalen tien euro per pompoen. In deze prijs zit ook een drank naar keuze in.
Inschrijven kan met het inschrijfstrookje bijgevoegd in het ledenblad.

 

Addthis: