Sinterklaas

Zaterdag 1 december

Sinterklaas op huisbezoek

Speciaal voor onze kwbers en ondanks de grote drukte, zal Sinterklaas ons een bezoekje brengen bij ons thuis. Ouders, grootouders, meters en peters die bij kwb aangesloten zijn kunnen voor hun kindjes, kleinkinderen of pete en mete-kindjes zo’n bezoekje  regelen. Het volstaat enkel het bijgevoegd inschrijfstrookje in te vullen en te bezorgen aan een van onze bestuursleden of aan onze secretaris Coels Vital Schaapsweg 92 in Heusden.

Email vital.coels-bleux@telenet.be Gsm 0472/638622

Inschrijven kan tot 15 november en kost vijf euro per kind. In ruil voor dit bedrag zullen de kindjes de hand mogen schudden van de sint, op zijn schoot zitten, samen op de foto gaan, een bord snoep in ontvangst nemen en dollen met de zwarte piet.

Op het inschrijfbriefje kunt  ge reeds  uw voorkeur van uur aanduiden, dit is slechts een leidraad voor de organisator. Na inschrijving zal er contact worden opgenomen om concrete afspraken te maken over het juiste tijdstip van het bezoek. Wie wil, kan ook een pakje laten afgeven door de sint, ook hiervoor zullen de nodige afspraken gemaakt worden.