Praatcafe

Na een hopelijk deugddoende vakantietijd schakelen we nu opnieuw een versnelling hoger voor het tweede deel van ons werkjaar.

In onze kalender vind je vast nog een aantal activiteiten die jou interesseren. Twijfel niet en kom eens een kijkje nemen! 

Intussen is er achter de schermen al heel wat werk verricht voor de kalender van 2020. Er zullen zeker heel wat ‘klassiekers’ een nieuwe editie krijgen maar ook een aantal nieuwe activiteiten zullen een plaatsje krijgen in ons jaarprogramma. 

 

Op donderdag 10 oktober ’19 om 19.00 uur organiseren wij opnieuw een praatcafé waar we de voorlopige kalender voorstellen en hopelijk nog enkele nieuwigheden kunnen toevoegen aan ons jaarprogramma. 

 

Wie er vorig jaar bij was weet dat dit géén saaie vergadering zal zijn maar een gezellig overleg mét een natje (of meer dan één) en een droogje. Hou alvast deze datum vrij als jij (en/of je partner) graag een woordje meespreken over ons programma. Als je aanwezig wil zijn, hadden wij graag een seintje gekregen. Kwestie van voldoende hapjes te voorzien. kwbheusden@gmail.com of 0478/30 34 12 (Danny). 

 

Addthis: